Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
    браво, доста затапващо !
    и найстина не е моята кола, твоята си е, и твоя ще си остане !
    Ако чаках на такива като тебе,щях да си остана само с такива коли,като тези от подписа ти които не са лоши но МАСОВКИ.
    Специално Алфите,които имах и ИМАМ ти,колега за твое съжаление ще гледаш само на снимка.
    Хора които първо умуват колко ще е гражданската или колко ще му харчи кола над 200к.с. ЕДИНСТВЕННА като модификация все пак у нас не са ми приоритет.
    И въобще не си ми на нивото да обсъждам дадени автомобили с теб.
    Аз също искам да съм притежател на Алфа-8С,но несподелям приказката за киселото грозде.
    Накрая,не ми бери грижа за моите коли,защото и да я дам за скрап,пак ще взема повече пари отколкото за здрави като твоите.
    Остани си със здраве и си карай безаварийно колите!

Comment

• Първоначално публикувано от zlia Покажи съобщение
      Ако чаках на такива като тебе,щях да си остана само с такива коли,като тези от подписа ти които не са лоши но МАСОВКИ.
      Специално Алфите,които имах и ИМАМ ти,колега за твое съжаление ще гледаш само на снимка.
      Хора които първо умуват колко ще е гражданската или колко ще му харчи кола над 200к.с. ЕДИНСТВЕННА като модификация все пак у нас не са ми приоритет.
      Аз също искам да съм притежател на Алфа-8С,но несподелям приказката за киселото грозде.
      Накрая,не ми бери грижа за моите коли,защото и да я дам за скрап,пак ще взема повече пари отколкото за здрави като твоите.
      И сам да съм у трамвайо - па че се бутам. Мавруте - що те брига тебе курец кой кво ше кара. Човека я продава - колата става - карай си кочината и си трай деба. Дразниш.
      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

виж ся , не съм го написал тва с цел да се дразня или нешо подобно, тва наи малко искам, просто си изказах мнението, и кво си тръгнал да ми изтъкваш кво имаш и кво нямаш, не ми дреме на оная работа хич, и според тебе кой на тея времена не гледа колко ше му е гражданска данък и разход, 95% от купувачите гледат да им излезе тънкажно всичко, на пръсти се броят хора които си купуват коли над 200к.с. и то да си купят ама не и алфа! пък и да си изкажа още 1 мнение , тая кола е на 1000% наредена, знам ги аз тези перфектните коли , вече съм си патил, и като сверя цените на абсолютно всички Q4-ки който има за продан из сайтовете тая цена точно за българия ми се струва адски нереална, и ме съмнява някой да ти я даде за 1500 еуро както ми каза по телефона като ти се обадих, тва пак казвам че си е мое мнение!и с тея неща да ми се дървиш кви коли имаш и кви нямаш хич не ме интересува, на някой 15 годишен ходи да ги разправяш ! и на тебе ти желая без проблемно каране!!!
        Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

виж ся , не съм го написал тва с цел да се дразня или нешо подобно, тва наи малко искам, просто си изказах мнението, и кво си тръгнал да ми изтъкваш кво имаш и кво нямаш, не ми дреме на оная работа хич, и според тебе кой на тея времена не гледа колко ше му е гражданска данък и разход, 95% от купувачите гледат да им излезе тънкажно всичко, на пръсти се броят хора които си купуват коли над 200к.с. и то да си купят ама не и алфа! пък и да си изкажа още 1 мнение , тая кола е на 1000% наредена, знам ги аз тези перфектните коли , вече съм си патил, и като сверя цените на абсолютно всички Q4-ки който има за продан из сайтовете тая цена точно за българия ми се струва адски нереална, и ме съмнява някой да ти я даде за 1500 еуро както ми каза по телефона като ти се обадих, тва пак казвам че си е мое мнение!и с тея неща да ми се дървиш кви коли имаш и кви нямаш хич не ме интересува, на някой 15 годишен ходи да ги разправяш ! и на тебе ти желая без проблемно каране!!!
          Пиши си с този,който ти е казал някакви цени,тъй като не се отнася за мен.
          Мнение и подобни си ги споделяй в махалата с останалите клошари.
          И спри да сереш тук,защото на мен не ми е фикс идея да влизам в полемика с теб,защото във всяко отношение си много под нивото ми,за да ти обръщам внимание.Нека колегите,които наистина се интересуват от модела да четат само за него,а не колко е гражданската,колко ще ми струва миенето и подобни писания.

П.С. И ако наистина си от Варна,като срещнеш някои черни 159 или черна Брера,можеш да попиташ от кой са ги купили и си прави изводи дали ще ме притеснява това да ми стои кола,като "кучето" на паркинга. Ясен съм!

Comment

• Леееко намалете тона и определенията .
            И двамата .
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Братчед,пък може колегата и подарък да са му я дали алфата,какво те бърка теб,или мен?!Читаво Пунто в Италия 2000г е 1000 евро,а читава такава расова кола в Швейцария да не искаш за 100 евро да се продава?Мани ги сайтовете,иди на място питай кое колко струва или прати някой да пита.
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                Братчед,пък може колегата и подарък да са му я дали алфата,какво те бърка теб,или мен?!Читаво Пунто в Италия 2000г е 1000 евро,а читава такава расова кола в Швейцария да не искаш за 100 евро да се продава?Мани ги сайтовете,иди на място питай кое колко струва или прати някой да пита.

аз му се обадих и говорихме, той ми каза за какви пари я е взел, не си определям цената за която я е взел, бее както и да е няма да говоря, щото е мнооого нива над мен, само не знам на интелигентност, на класа ли на какво, ма както и да е, спирам да пиша, дано да си я продаде !
                Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

аз му се обадих и говорихме, той ми каза за какви пари я е взел, не си определям цената за която я е взел, бее както и да е няма да говоря, щото е мнооого нива над мен, само не знам на интелигентност, на класа ли на какво, ма както и да е, спирам да пиша, дано да си я продаде !
                  Смени си телефонният оператор,защото грешно те свързва.Вече 21год. продавам по някоя и друга колица,но никога несъм обсъждал с клиент,който непознавам по телефона цените за които са купувани предлаганите автомобили.
                  Колегата Вируса правилно ти е написал,че колата може да ми е подарък или в даден пакет да ми струва малко различни стойности,но това си е само моя работа и вместо да се радваш,че такъв рядък екземпляр се предлага у нас на по-ниска цена,отколкото в други страни се опитваш да даваш мнения по непознати теми.
                  Смятам с това да приключа полемиката.

Comment

Игра на цифри от моя страна,зашото някои от тях просто по ми харесват,а стойността на колата знам много добре каква е,дори и на нашият измислен пазар. Драпах да я докарам тук,зашото нямаше такъв модел,но чисто комерсиално то трябваше да си я оставя в Швейцария и да съм я продал отдавна за тези пари(без превоза и ДДС). Едно почистване и пастиране,нямаше много да ме затруднят.Сега минавам през етапите за лизинг и различни бартери за коли и селски имоти,които ми се предлагат.
                    За такава стара кола и искана цена просто НЯМА как да стане!!!
                    Ако беше 159 или Брера,можеше да има някакви разговори,въпреки че до сега не ми се е налагало и за тях да правя подобни неща.
                    Просто забелязах разликата,иначе гот,тва с игарата на цифри ме кефи,сериозно. колата си я бива и бих и се изкефил много...кешец няма просто.

П.С. Една молба,недейте да се дърлите за глупости тука,просто съм сигурен че и двамата сте готини пичове и просто не ви отива Ще се радвам да видя едно стискане на ръцете и да забравим за този излишен спор

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

• Днес на път за работа изпреварих черна 164 т.спарк от старите. Тръгна човека да ме догонва и тъкмо се зарадвах - отказа се. Жалко.
                      А пък тези дни имаше на Кауфланд паркирана една суперка - 0334 май беше номера. Много 164-ки, малко пишещи тук...
                      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                        Днес на път за работа изпреварих черна 164 т.спарк от старите. Тръгна човека да ме догонва и тъкмо се зарадвах - отказа се. Жалко.
                        А пък тези дни имаше на Кауфланд паркирана една суперка - 0334 май беше номера. Много 164-ки, малко пишещи тук...
                        съмнявам се че повечето собсвенници на 164-ки си имат и на идея какво притежават...поне аз така смятам...може и да се лъжа

Comment

• Повечето не ги интересува,че съществува понятието Интернет,камо ли да се занимават с някакъв си форум
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=p36U-...ayer_embedded#!

Comment

• Чшшш... я намалете малко тона !

Всяка стока си има цена, цената може да се променя според търсенето и предлагането и желанието на купувача/продавача - това е

Колата и аз я гледах и напрактика бях готов да я взимам без пазарлъци, но няколко неща е нея ме възпряха...

Няма да коментирам за да не разпалвам излишни страсти, но колата не е уникат, а просто бройка на по разумна цена... и като всяка бройка си има кахърите.
                              2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                              GSM: 0888 520 600

Comment

• я пак Маврута....
                                тоя няма ли кой да го банне
                                Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
                                Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
                                Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Working...
                                X